Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

Στην Ιεράπετρα ο Αντώνης Ανηψητάκης, επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ»

E-mail Εκτύπωση PDF
sima

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κίνησης «Μια Κρήτη, Περιβάλλον & Άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης, συνοδευόμενος από τον Παύλο Δασκαλάκη, μέλος της Γραμματείας της Κίνησης, είχαν συναντήσεις στην Ιεράπετρα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ Λαπιδάκη, τον Πρόεδρο των εργαζομένων κ Ρελάκη και την πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής κα Μυλωνά. Στη συνάντηση διαπιστώθηκε κοινή προσέγγιση στα ζητήματα που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών υγείας στο νομό Λασιθίου και το κοινό αίτημα για δημιουργία μεγάλου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην περιοχή της Παχιάς Άμμου.

Στη συνέχεια είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Παπαδάκη με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Διευθυντή του Οργανισμού κ. Λιοντάκη, στα θέματα που απασχολούν τον ΤΟΕΒ και σχετίζονται με τον προσαγωγό Μύρτου και την ορθολογική διαχείριση του υδάτινου δυναμικού της περιοχής. Διαπιστώθηκε η κοινή αγωνία για πολιτικές εξοικονόμησης νερού και συντήρησης αναβάθμισης υπαρχόντων έργων.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους κ. Μαστοράκη, Δήμαρχο Ιεράπετρας και τους κ.κ. Χριστοφακάκη και Μυγιάκη, πρώην Δημάρχους Ιεράπετρας.

Στις 11:00 πμ παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Ιεράπετρας με απευθείας μετάδοση, όπου μέσα από διάλογο με τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους αναλύθηκαν οι θέσεις της παράταξης.

Μετά την συνέντευξη τύπου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολής, κ. Αναστασίου, και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται στο δίκτυο «Όμορφα χωριά της Κρήτης», που είναι ενταγμένη η Ανατολή, καθώς και προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημοτικά διαμερίσματα.

Το απόγευμα, υπήρξαν επαφές με μέλη και φίλους της κίνησης, καθώς και συναντήσεις με βιοκαλλιεργητές της περιοχής Ιεράπετρας και μέλη της Οικολογικής Ομάδας Ιεράπετρας.