Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χανιά: Στην εκδήλωση για την ανακύκλωση συσκευών

E-mail Εκτύπωση PDF

anakyklosi-vlontakisΤο Σάββατο 9-10-10 το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειαρχης Χανίων της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον - άνθρωπος» Γ.Βλοντάκης επισκέφτηκε το σημείο συλλογής ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών για ανακύκλωση στην εκδήλωση που είχαν οργανώσει η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Χανίων σε συνεργασία με τον ραδιοσταθμό «ΣΚΑΪ» και συζήτησε με τους οργανωτές.

Περισσοτερα...

Παρέμβαση για τον τουρισμό

E-mail Εκτύπωση PDF

epimelitirio-lasithioueloundaepimelitirio-lasithiou02Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης "ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, Περιβάλλον - Άνθρωπος" Αντώνης Ανηψητάκης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Παύλο Δασκαλάκη, την Μελίνα Δαουράκη και το Γιώργο Σφεντουράκη, υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στο Λασίθι, παρακολούθησε την εκδήλωση για τον Τουρισμό που έγινε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγίου Νικολάου με κύριο ομιλητή τον υπουργό κ. Νικητιάδη.

Περισσοτερα...

Ενισχύστε οικονομικά τη ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

enishisi-2Ενισχύστε οικονομικά την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών
«ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον – άνθρωπος»

Περισσοτερα...

«Γλώσσα και Πολιτική» στην Ιεράπετρα

E-mail Εκτύπωση PDF

makrygiannisΗ ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ: Περιβάλλον και Άνθρωπος» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στην Ιεράπετρα, το Σάββατο 02 Οκτωβρίου 2010, στις 8 το βράδυ, στο καφέ - βιβλιοπωλείο ΠΑΡΟΔΟΣ (όπισθεν Μουσείου).

Θέμα: Γλώσσα και Πολιτική

Περισσοτερα...

Εκδήλωση για την κτηνοτροφία και τους ορεινούς όγκους

E-mail Εκτύπωση PDF

ktinotrofia-01Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου η ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» διοργανώνει εκδήλωση προγραμματικού διαλόγου με θέμα: ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΡΕΙΝΩΝ ΟΓΚΩΝ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7:00 μ.μ. στο Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου (αριστερά του Ι.Ν. Τεσσάρων Μαρτύρων).

Περισσοτερα...

Σελίδα 23 από 24