Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Αντώνη Ανηψητάκη για το Β’ γύρο των Περιφερειακών Εκλογών

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-190910Ο Αντώνης Ανηψητάκης, αφού μελέτησε με τους συνεργάτες του τις απαντήσεις του Σταύρου Αρναουτάκη, στα 9 σημεία που η "Μία Κρήτη" δημόσια έθεσε αμέσως μετά τον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Θεωρούμε εποικοδομητική την απάντηση του Σταύρου Αρναουτάκη στα ζητήματα που θέσαμε εν όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών. Σημειώνουμε τις δεσμεύσεις του στα σημεία που συμφωνούμε, αλλά και το ανοιχτό πνεύμα διαλόγου στα θέματα, όπου δεν ταυτίζονται οι θέσεις μας.

Λυπούμαστε γιατί αυτή η προγραμματική συζήτηση ξεκίνησε καθυστερημένα και η προεκλογική περίοδος αναλώθηκε σε μια ανούσια άγρα εντυπώσεων, που μεταξύ άλλων έπνιξε το διακριτό και συνθετικό προγραμματικό λόγο της παράταξής μας. Κάλλιο βεβαίως αργά, παρά ποτέ. Ελπίζουμε στο διάλογο που άνοιξε να συμβάλλουν και άλλες δυνάμεις και η προγραμματική αναζήτηση των αναγκαίων ευρύτατων προωθητικών συνεννοήσεων να μη σταματήσει στις 25 Μαΐου.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί οι φίλοι, οι ψηφοφόροι μας, αλλά και γενικότερα οι πολίτες της Κρήτης, μέσα από τη δημόσια αυτή συζήτηση που προκαλέσαμε, θα έχουν τη δυνατότητα να συνεκτιμήσουν τα όποια πρόσθετα στοιχεία προέκυψαν ή θα προκύψουν».

Συνημμένα:
Το αρχικό δελτίο τύπου με τα 9 σημεία
Η απάντηση Αρναουτάκη

Ή απάντηση του Αρναουτάκη στα 9 σημεία

E-mail Εκτύπωση PDF

arnaoutakisΑπάντηση του Σταύρου Αρναουτάκη στην επιστολή του Αντώνη Ανηψητάκη με την οποία έθεσε ζητήματα για να απαντηθούν δημόσια:

Ηράκλειο 21 / 05 /2014
Αγαπητέ κ. Ανηψητάκη,   

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων δεσμευθήκαμε δημόσια ότι θα μελετήσουμε τις προτάσεις των συνδυασμών που δεν συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο, προκειμένου να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας απόψεις συμβατές με τις αρχές του συνδυασμού μας. Η δημόσια τοποθέτησή σας μας διευκολύνει να λάβουμε υπόψη μας τα ζητήματα που θέσατε και να δεσμευθούμε με τη σειρά μας για εκείνα που συμφωνούμε, ανοικτοί ταυτόχρονα στο διάλογο σε όσα έχουμε διαφορετική προσέγγιση.

Περισσοτερα...

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kritiΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Αντώνης Ανηψητάκης μετά τη διαμόρφωση του αποτελέσματος για την Περιφέρεια Κρήτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Αντέξαμε. Διακριτοί και συνθετικοί, με λογισμό και μ' όνειρο θα συνεχίσουμε μαζί με τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, για Μία ΚΡΗΤΗ, πρότυπη περιφέρεια του μέτρου και του ευ ζην.

Ευχαριστώ συντρόφους, φίλους, ψηφοφόρους, το μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα δεν σκιάζει διόλου το υπέροχο πολιτικό ταξίδι μας.

Περισσοτερα...

Για την αξιοκρατική λειτουργία της δημόσιας διοίκησης

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kritiΑπάντηση του επικεφαλής της «Μια Κρήτη, περιβάλλον - άνθρωπος» κ. Αντώνη Ανηψητάκη σε επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου την οποία έστειλαν στους υποψήφιους περιφερειάρχες:

Περισσοτερα...

Προεκλογικά ερωτήματα

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kriti- Για ποιους λόγους οι πολίτες να εμπιστευθούν τον συνδυασμό μας;

  • Για την μοναδική τετράχρονη διαδρομή μας που μπορεί κάποιος να τη διαπιστώσει στην εκτίμηση των αντιπάλων μας, αλλά και στην ιστοσελίδα μας miakriti.gr,
Περισσοτερα...

Σελίδα 4 από 24