Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ»

E-mail Εκτύπωση PDF

tsigganoi-01Οι Τσιγγάνοι από τον καταυλισμό Ν. Αλικαρνασσού στηρίζουν την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον – Άνθρωπος». 67 Τσιγγάνοι υπέγραψαν τη διακήρυξη της κίνησης.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον - άνθρωπος», Αντώνης Ανηψητάκης έκανε την παρακάτω δήλωση.

Περισσοτερα...

ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ: ανεξάρτητη από κόμματα η αυτοδιοικητική μας κίνηση!

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kriti-logo-skybluebackg

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

Επειδή μερικά ΜΜΕ όταν αναφέρονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κρήτης συνδέουν όλες τις παρατάξεις και τους επικεφαλής με κόμματα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτό στην περίπτωση της περιφερειακής κίνησης πολιτών "Μια Κρήτη, Περιβάλλον - Άνθρωπος" δεν ισχύει.
Η Κίνηση μας είναι απολύτως ανεξάρτητη.

Συσπειρώνει ενεργούς πολίτες που έχουν υπογράψει τη Διακήρυξη και αποδεχτεί τις αρχές λειτουργίας της Κίνησης. Κάποιοι ανήκουν σε κόμματα, κάποιοι όχι. Η Κίνηση προήλθε από ενεργούς πολίτες που γνωρίστηκαν μέσα από ανιδιοτελείς αγώνες για την προστασία της Κρήτης.

Περισσοτερα...

Στην Ιεράπετρα ο Αντώνης Ανηψητάκης, επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ»

E-mail Εκτύπωση PDF

simaΤην Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κίνησης «Μια Κρήτη, Περιβάλλον & Άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης, συνοδευόμενος από τον Παύλο Δασκαλάκη, μέλος της Γραμματείας της Κίνησης, είχαν συναντήσεις στην Ιεράπετρα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ Λαπιδάκη, τον Πρόεδρο των εργαζομένων κ Ρελάκη και την πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής κα Μυλωνά. Στη συνάντηση διαπιστώθηκε κοινή προσέγγιση στα ζητήματα που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών υγείας στο νομό Λασιθίου και το κοινό αίτημα για δημιουργία μεγάλου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην περιοχή της Παχιάς Άμμου.

Περισσοτερα...

Συνάντηση του Αντώνη Ανηψητάκη με το Νομάρχη Ρεθύμνου

E-mail Εκτύπωση PDF

rethymno-nomarhisΣυνάντηση με το νομάρχη Ρεθύμνου κ. Παπαδακη είχε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της κίνησης πολιτών για την περιφερεια «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, Περιβάλλον-Άνθρωπος» , Αντώνης Ανηψητάκης. Έγινε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για το χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, τα μεγάλα προβλήματα του νομού και την πρόσφατη πυρκαγιά στο φοινικόδασος του Πρέβελη.

Περισσοτερα...

Επίσκεψη του Αντώνη Ανηψητάκη στο καμένο Φοινικόδασος της Πρέβελη

E-mail Εκτύπωση PDF

rethymno-pyrosvestikiΤην Παρασκευή 3.9.2010 ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος περιφερειάρχης Αντώνης Ανηψητάκης, νομαρχιακός σύμβουλος Λασιθίου και πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, επισκέφτηκε το νομό Ρεθύμνης. Μαζί με Ρεθεμνιώτες της κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ» επισκέφτηκαν το φοινικόδασος στην Πρέβελη προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

Περισσοτερα...

Σελίδα 24 από 24