Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Λασίθι, Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς

E-mail Εκτύπωση PDF

coop-kritsasΤον περίφημο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς επισκέφτηκε στις 7-5-14 ο Αντώνης Ανηψητάκης συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού του στο Λασίθι Άννα Μετζογιαννάκη - Τζώρτζη και Αντώνη Τσουμπό και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ζαχαριάδη, που σημάδεψε τα τελευταία χρόνια την εντυπωσιακή πρόοδο του Συνεταιρισμού.

Περισσοτερα...

Ηράκλειο, Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο

E-mail Εκτύπωση PDF

achaelogical-museum-herΤο αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου που άνοιξε ξανά πρόσφατα επισκέφτηκε στις 9-5-14 ο Αντώνης Ανηψητάκης συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού του στο Ηράκλειο Ιωσήφ Βεντούρα, Νίκο Γαγγιολάκη και Μαρία Κοξαράκη - Δήμου, Η εντυπωσιακή ανακαίνιση του Μουσείου, το πλήθος και η αξία των εκθεμάτων σε συνδυασμό με την προβλεπόμενη υποστήριξή του από σύγχρονες μουσειολογικές εφαρμογές αναμένεται να καταστήσουν το μουσείο κορυφαίο πολιτισμικό και εκπαιδευτικό κέντρο.

Περισσοτερα...

Ρέθυμνο, Επίσκεψη στο Πειραματικό Γυμνάσιο και στο ΤΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

tei-rethΟ Αντώνης Ανηψητάκης συνοδευόμενος απο τους υποψήφιους συμβούλους Ρεθύμνου Αντώνη Σαριδάκη και Χαράλαμπο Κιαγιά επισκέφτηκαν στις 6/5/14 το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Κρήτης και εντυπωσιαστήκαν από τη δουλειά που γίνεται εκεί. Οι διακρίσεις των μαθητών του σχολείου, όπως πρόσφατα στο διαγωνισμό γαλλοφωνίας, η εξωστρέφεια μέσα από προγράμματα επισκέψεων σε άλλες χώρες, αλλά και γενικότερα το διάχυτο κλίμα δημιουργικής μάθησης σφραγίζουν το σχολείο, καθηγητές και μαθητές. Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του διευθυντή Γιάννη Μαρκεντέ ότι κάποιες φορές έχουν κλειδωθεί καθηγητές μέσα λόγω της απορρόφησής τους με το εκπαιδευτικό τους έργο. Στο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου κανείς δε χαλά την πιάτσα δουλεύοντας με κέφι περισσότερο.

Περισσοτερα...

Χανιά, Επίσκεψη στον Οργανισμό Ανάπτυξη Κρήτης

E-mail Εκτύπωση PDF

oak-haniaΟ Αντώνης Ανηψητάκης συνοδευόμενος απο τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων Βλαδίμηρο Θάνο επισκέφτηκαν τον ΟΑΚ στα Χανιά, στις 5-5-14 και είχαν αναλυτική ενημέρωση απο τα στελέχη του οργανισμού Λευτέρη Κεπέση και Μάρκο Πατρελάκη.

Οι διευρυμένες αρμοδιότητες του ΟΑΚ σε ζητήματα υποδομών επιτάσσουν μια μόνιμη στενή συνεργασία και συναντίληψη με την αιρετή Περιφέρεια. Είναι κατ' αρχήν θετικό το οτι ο ΟΑΚ θα βλέπει πλέον ενιαία την Κρήτη και θα μπορεί να ιεραρχεί την αντιμετώπιση των αναγκών με βάση το συνολικό συμφέρον του νησιού.

Περισσοτερα...

Συνέντευξη του Ανηψητάκη στο Γιάννη Λυβιάκη

E-mail Εκτύπωση PDF

interview-liviakis1. Ποιες είναι οι προτεραιότητες της Κίνησής σας για το επόμενο διάστημα στην Κρήτη;

• Η Προγραμματική Συνεννόηση του νησιού ώστε να ετοιμάζουμε μια πίτα πιο μεγάλη, πιο νόστιμη, πιο δίκαια μοιρασμένη. Η συνταγή απλή, κάθε τόπος να προσφέρει τις αρετές του ξεπερνώντας τις αδυναμίες του, όπως παραδειγματικά έκαναν τα όμορφα Χανιά με τη ΔΕΔΙΣΑ που έσβησε το άγος του Κουρουπητού. Με αντίστοιχο τρόπο θα μπορούσε το Ρέθυμνο να ακτινοβολήσει ξανά ως κέντρο γραμμάτων αντιμετωπίζοντας ανομίες, το Ηράκλειο ως παραγωγικό εξωστρεφές κέντρο αντιμετωπίζοντας αυθαιρεσίες, το Λασίθι ως σύμβολο φιλοξενίας ποικίλων μορφών τουρισμού αντιμετωπίζοντας τον εγγενή οξυμένο τοπικισμό.

Περισσοτερα...

Σελίδα 5 από 24