Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Επίσκεψη στο Μ.Α.Ι.Χ.

E-mail Εκτύπωση PDF

maihΤο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) επισκέφτηκε χθες αντιπροσωπία της περιφερειακής κίνησης πολιτών “Μια Κρήτη, Περιβάλλον - Ανθρωπος” αποτελούμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων Γ. Βλοντάκη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Κατερίνα Καλυβιανάκη, Ρούλα Καστρινάκη και Σεραφείμ Κανδύλα.

Περισσοτερα...

«Χωροταξικά σε όλη την Κρήτη»

E-mail Εκτύπωση PDF

vlontakis"Οι πολίτες που θα ψηφίσουν θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα παρελθόν φθαρμένων πολιτικών -πολιτικών με την έννοια των προσώπων αλλά και των πολιτικών που ακολουθήθηκαν- και σε μια δυνατότητα να επιλέξουν δυναμικά σχήματα, ενώσεις πολιτών, που έχουν προέλθει από τη βάση".

Περισσοτερα...

Ζεστή και δυναμική η προεκλογική εκδήλωση στο Ηράκλειο

E-mail Εκτύπωση PDF

proeklogiki-iraklio-03proeklogiki-iraklio-01proeklogiki-iraklio-02

proeklogiki-iraklio-04Τη Δευτέρα το βράδυ έγινε η προεκλογική εκδήλωση της κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον – άνθρωπος» στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Από νωρίς μαζεύτηκαν οι φίλοι και οι υποψήφιοι της κίνησης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να δοκιμάσουν μεζέδες από ντόπια προϊόντα που ετοίμασαν τα μέλη στα σπίτια τους.

Περισσοτερα...

Rock Μια Κρήτη στα Χανιά το Σάββατο

E-mail Εκτύπωση PDF

rock-haniaΗ Rock ομάδα της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» σας προσκαλεί σε μια διαφορετική Live Rock βραδυά το Σάββατο 30/10 εκεί γύρω  στις 9:00 στο «κλειδί» στην πλατεία της Σπλάτζιας!

Η Συντ. Γραμματεία Χανίων

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου η προεκλογική μας εκδήλωση στο Ηράκλειο!

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-190910Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 7:30 το βράδυ θα γίνει στο Θεατρικό Σταθμό στο Ηράκλειο η προεκλογική εκδήλωση της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αντώνης Ανηψητάκης και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με τους υποψήφιους της κίνησης. Ακολουθεί μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα του Γιώργου Γκερεδάκη.

Σελίδα 1 από 5