Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

ΘΑΛΑΣΣΑ

Ut Mauris elit ipsum Pellentesque nec porta ipsum massa risus nisl. At lacinia nulla porta Nam Nam porta at tristique ipsum ante. Libero euismod ac orci condimentum Vestibulum Nam et Praesent.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

limani-irakliouΌλοι οι Έλληνες και ειδικά οι Κρήτες, που βρίσκονται πιο κοντά στη βοή και την αντάρα του εμφύλιου πολέμου που ξέσπασε στη Λιβύη, πρέπει να νοιώθουμε υπερήφανοι, που τα λιμάνια της Κρήτης, και σε περίοδο κρίσης, αποτελούν γέφυρες που ενώνουν ηπείρους. Κόμβους εξυπηρέτησης πλοίων, ανθρώπων, εμπορευμάτων. Θαλάσσια σταυροδρόμια εξυπηρέτησης τουρισμού, πολιτισμού και ανταλλαγής πνευματικών και επιστημονικών συναντήσεων.

Περισσοτερα...

Δεν μένουμε θεατές στην παράνομη και καταστροφική αλιεία

E-mail Εκτύπωση PDF

archipelagos03Το Αρχιπέλαγος στις Βρυξέλλες σε συνάντηση της DG MARE, Ανοχή τέλος στην παράνομη αλιεία δηλώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ανοχή τέλος για την παράνομη και καταστροφική αλιεία με τον ενεργό και ουσιαστικό ρόλο των περιβαλλοντικών οργανώσεων και τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποφασίστηκε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες.

Περισσοτερα...

Το μέγεθος μετράει και για τα ψάρια

E-mail Εκτύπωση PDF

sparosΚάθε χρόνο τα ψάρια στις θάλασσές μας όλο και λιγοστεύουν. Τι σχέση όμως μπορεί να έχει αυτό με τα ψιλά και νόστιμα ψαράκια που μας σερβίρουν στις ψαροταβέρνες ή αγοράζουμε στις ψαραγορές; Μεγάλη! Αυτά τα μικρά ψάρια που μας πουλάνε ως εκλεκτό μεζέ είναι ο γόνος, ψάρια δηλαδή σε μικρή ηλικία που αλιεύθηκαν πριν φτάσουν στο στάδιο της αναπαραγωγής.

Περισσοτερα...

Μόνιμος παραβάτης για την αλιεία στη Μεσόγειο η Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

Μόνιμος παραβάτης του ευρωπαϊκού κανονισμού για την αλιεία στη Μεσόγειο το ελληνικό κράτος. Το Αρχιπέλαγος ενημερώνει το Υπουργείο Θαλάσσιων Υποθέσεων και την Επίτροπο κα Δαμανάκη.

Περισσοτερα...

Σελίδα 2 από 2