Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Παρελάσεις, βία και Κτηματολόγιο

E-mail Εκτύπωση PDF

parelasiΗ προχθεσινή παρέλαση είναι πλέον ιστορία, ενδεχομένως να μπει και σε κάποια αράδα της, μαζί με την αντίστοιχη της 28ης Οκτωβρίου 2011, αν ο ιστορικός του μέλλοντος συνδέσει τα επεισόδιά τους με την πρόταση Παπανδρέου για δημοψήφισμα και τα όσα επακολούθησαν. Το πρόσημο αυτών των παρελάσεων προς το παρόν αγνοείται, καθώς η Ιστορία επιφυλάσσεται για να συνυπολογίσει και την έκβαση της σοβούσας μεγάλης παγκόσμιας κρίσης, περιβαλλοντικής, ηθικής, οικονομικής, στην οποία η μικρή -παραλείπουμε το σύνηθες συμφραζόμενον περί εντιμότητος- Ελλάς πρωταγωνιστεί αρνητικά.

Περισσοτερα...

Teledemocracy

E-mail Εκτύπωση PDF

toraziseΤώρα θέλω να ζήσω, μονολόγησε ο κουμπάρος μου ο Χρήστος, άνεργος εμποροϋπάλληλος εδώ κι ενάμιση χρόνο, καθώς μετρούσε τη στάθμη του πετρελαίου στο ντεπόζιτο του σπιτιού του. Δέκα πόντοι ακόμα και μετά τέλος. Θα βλέπει τηλεόραση τυλιγμένος με την κουβέρτα του, μέχρι να φτιάξει ο κωλόκαιρος.

Περισσοτερα...

Διορθώστε το πρόβλημα, όχι το φταίξιμο

E-mail Εκτύπωση PDF

papandreou-g-vouliΑπό μια αγόρευση στη Βουλή: «...συζητούμε σε αυτή την αίθουσα πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνησή σας. Και να σας ενημερώσω ότι η πρόταση δυσπιστίας έχει να κάνει με τη δυσαρέσκεια του Ελληνικού λαού. Δυσαρέσκεια για την πολιτική της κυβέρνησής σας.

Περισσοτερα...

Συμμετοχή :Μια σύνθετη λέξη, μια απλή έννοια

E-mail Εκτύπωση PDF

 ritualdance2Συμμετέχω, παίρνω μέρος σε κάτι μαζί με κάποιον ή κάποιους, το αντίθετο, είμαι αμέτοχος.

Περισσοτερα...

Η αρπαγή της γης

E-mail Εκτύπωση PDF

 landgrabΜετά το «κόψιμο η κούρεμα» η Ελλάδα θα πρέπει να επιβιώσει χωρίς άλλα δανεικά, σύμφωνα με την ΕΕ και για να συμβεί αυτό 2 δείκτες πρέπει να γυρίσουν θετικοί.

Περισσοτερα...

Σελίδα 5 από 11