Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

Εδώ δημοσιεύονται κείμενα και πληροφορίες κατά θεματική κατηγορία. Τα κείμενα αυτά δεν ανήκουν κατ΄ ανάγκη στην κίνηση «Μια Κρήτη» αλλά είτε έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα είτε αποτελούν απόψεις.

Συμμετοχή :Μια σύνθετη λέξη, μια απλή έννοια

E-mail Εκτύπωση PDF

 ritualdance2Συμμετέχω, παίρνω μέρος σε κάτι μαζί με κάποιον ή κάποιους, το αντίθετο, είμαι αμέτοχος.

Περισσοτερα...

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»

E-mail Εκτύπωση PDF

 kriti-xoris-skoupidiaΕκδήλωση παρουσίασης της «Πράσινης Πρότασης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Κρήτης» διοργανώνει το Παγκρήτιο Δίκτυο Περιβαλλοντικών Οργανώσεων "ΟικοΚρήτη" την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ-ΤΑΚ, Πρεβελάκη και Γρεβενών στο Ηράκλειο.

Περισσοτερα...

Παραδόθηκε η Πράσινη Πρόταση Διαχείρισης Απορριμμάτων της Κρήτης

E-mail Εκτύπωση PDF

kriti-xoris-skoupidiaΤο Παγκρήτιο Δίκτυο Περιβαλλοντικών Οργανώσεων "ΟικοΚρήτη" παρέδωσε σήμερα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωροταξικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Κρήτης υπόψη της Ομάδας Εργασίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Κρήτης την «Πράσινη Πρόταση Διαχείρισης Απορριμμάτων της Κρήτης» που επεξεργάστηκε ο Δρ. Περιβαλλοντολόγος, κ. Φίλιππος Κυρκίτσος.

Περισσοτερα...

Η αρπαγή της γης

E-mail Εκτύπωση PDF

 landgrabΜετά το «κόψιμο η κούρεμα» η Ελλάδα θα πρέπει να επιβιώσει χωρίς άλλα δανεικά, σύμφωνα με την ΕΕ και για να συμβεί αυτό 2 δείκτες πρέπει να γυρίσουν θετικοί.

Περισσοτερα...

Ρεύμα τροφοδότησης του χρέους από τις ΑΠΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

«Η ανάπτυξη της χώρας θα ξεκινήσει από την Γεωργία», δήλωνε ο Έλληνας πρωθυπουργός το 2010 [1]. Η κ. M. Αποστολάκη πρόσθετε λίγο αργότερα: «Ο πρωτογενής τομέας, η αγροτική παραγωγή είναι για την Ελλάδα ένας μονόδρομος, η βαριά μας βιομηχανία, και σε αυτή πρέπει να επενδύσουμε, αυτή να ανατάξουμε και με τις συγκεκριμένες πολιτικές μας και νομικές μας πρωτοβουλίες να την ενισχύσουμε και να τη στηρίξουμε γιατί έχει πολλά προβλήματα» [2]

Περισσοτερα...

Σελίδα 10 από 27