Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

Δήλωση Αντώνη Ανηψητάκη για το Β’ γύρο των Περιφερειακών Εκλογών

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-190910Ο Αντώνης Ανηψητάκης, αφού μελέτησε με τους συνεργάτες του τις απαντήσεις του Σταύρου Αρναουτάκη, στα 9 σημεία που η "Μία Κρήτη" δημόσια έθεσε αμέσως μετά τον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Θεωρούμε εποικοδομητική την απάντηση του Σταύρου Αρναουτάκη στα ζητήματα που θέσαμε εν όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών. Σημειώνουμε τις δεσμεύσεις του στα σημεία που συμφωνούμε, αλλά και το ανοιχτό πνεύμα διαλόγου στα θέματα, όπου δεν ταυτίζονται οι θέσεις μας.

Λυπούμαστε γιατί αυτή η προγραμματική συζήτηση ξεκίνησε καθυστερημένα και η προεκλογική περίοδος αναλώθηκε σε μια ανούσια άγρα εντυπώσεων, που μεταξύ άλλων έπνιξε το διακριτό και συνθετικό προγραμματικό λόγο της παράταξής μας. Κάλλιο βεβαίως αργά, παρά ποτέ. Ελπίζουμε στο διάλογο που άνοιξε να συμβάλλουν και άλλες δυνάμεις και η προγραμματική αναζήτηση των αναγκαίων ευρύτατων προωθητικών συνεννοήσεων να μη σταματήσει στις 25 Μαΐου.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί οι φίλοι, οι ψηφοφόροι μας, αλλά και γενικότερα οι πολίτες της Κρήτης, μέσα από τη δημόσια αυτή συζήτηση που προκαλέσαμε, θα έχουν τη δυνατότητα να συνεκτιμήσουν τα όποια πρόσθετα στοιχεία προέκυψαν ή θα προκύψουν».

Συνημμένα:
Το αρχικό δελτίο τύπου με τα 9 σημεία
Η απάντηση Αρναουτάκη

Ή απάντηση του Αρναουτάκη στα 9 σημεία

E-mail Εκτύπωση PDF

arnaoutakisΑπάντηση του Σταύρου Αρναουτάκη στην επιστολή του Αντώνη Ανηψητάκη με την οποία έθεσε ζητήματα για να απαντηθούν δημόσια:

Ηράκλειο 21 / 05 /2014
Αγαπητέ κ. Ανηψητάκη,   

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων δεσμευθήκαμε δημόσια ότι θα μελετήσουμε τις προτάσεις των συνδυασμών που δεν συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο, προκειμένου να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας απόψεις συμβατές με τις αρχές του συνδυασμού μας. Η δημόσια τοποθέτησή σας μας διευκολύνει να λάβουμε υπόψη μας τα ζητήματα που θέσατε και να δεσμευθούμε με τη σειρά μας για εκείνα που συμφωνούμε, ανοικτοί ταυτόχρονα στο διάλογο σε όσα έχουμε διαφορετική προσέγγιση.

Περισσοτερα...

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kritiΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Αντώνης Ανηψητάκης μετά τη διαμόρφωση του αποτελέσματος για την Περιφέρεια Κρήτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Αντέξαμε. Διακριτοί και συνθετικοί, με λογισμό και μ' όνειρο θα συνεχίσουμε μαζί με τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, για Μία ΚΡΗΤΗ, πρότυπη περιφέρεια του μέτρου και του ευ ζην.

Ευχαριστώ συντρόφους, φίλους, ψηφοφόρους, το μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα δεν σκιάζει διόλου το υπέροχο πολιτικό ταξίδι μας.

Περισσοτερα...

Για την αξιοκρατική λειτουργία της δημόσιας διοίκησης

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kritiΑπάντηση του επικεφαλής της «Μια Κρήτη, περιβάλλον - άνθρωπος» κ. Αντώνη Ανηψητάκη σε επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου την οποία έστειλαν στους υποψήφιους περιφερειάρχες:

Περισσοτερα...

Προεκλογικά ερωτήματα

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kriti- Για ποιους λόγους οι πολίτες να εμπιστευθούν τον συνδυασμό μας;

  • Για την μοναδική τετράχρονη διαδρομή μας που μπορεί κάποιος να τη διαπιστώσει στην εκτίμηση των αντιπάλων μας, αλλά και στην ιστοσελίδα μας miakriti.gr,
Περισσοτερα...

Λασίθι, Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς

E-mail Εκτύπωση PDF

coop-kritsasΤον περίφημο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς επισκέφτηκε στις 7-5-14 ο Αντώνης Ανηψητάκης συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού του στο Λασίθι Άννα Μετζογιαννάκη - Τζώρτζη και Αντώνη Τσουμπό και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ζαχαριάδη, που σημάδεψε τα τελευταία χρόνια την εντυπωσιακή πρόοδο του Συνεταιρισμού.

Περισσοτερα...

Ηράκλειο, Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο

E-mail Εκτύπωση PDF

achaelogical-museum-herΤο αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου που άνοιξε ξανά πρόσφατα επισκέφτηκε στις 9-5-14 ο Αντώνης Ανηψητάκης συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού του στο Ηράκλειο Ιωσήφ Βεντούρα, Νίκο Γαγγιολάκη και Μαρία Κοξαράκη - Δήμου, Η εντυπωσιακή ανακαίνιση του Μουσείου, το πλήθος και η αξία των εκθεμάτων σε συνδυασμό με την προβλεπόμενη υποστήριξή του από σύγχρονες μουσειολογικές εφαρμογές αναμένεται να καταστήσουν το μουσείο κορυφαίο πολιτισμικό και εκπαιδευτικό κέντρο.

Περισσοτερα...

Ρέθυμνο, Επίσκεψη στο Πειραματικό Γυμνάσιο και στο ΤΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

tei-rethΟ Αντώνης Ανηψητάκης συνοδευόμενος απο τους υποψήφιους συμβούλους Ρεθύμνου Αντώνη Σαριδάκη και Χαράλαμπο Κιαγιά επισκέφτηκαν στις 6/5/14 το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Κρήτης και εντυπωσιαστήκαν από τη δουλειά που γίνεται εκεί. Οι διακρίσεις των μαθητών του σχολείου, όπως πρόσφατα στο διαγωνισμό γαλλοφωνίας, η εξωστρέφεια μέσα από προγράμματα επισκέψεων σε άλλες χώρες, αλλά και γενικότερα το διάχυτο κλίμα δημιουργικής μάθησης σφραγίζουν το σχολείο, καθηγητές και μαθητές. Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του διευθυντή Γιάννη Μαρκεντέ ότι κάποιες φορές έχουν κλειδωθεί καθηγητές μέσα λόγω της απορρόφησής τους με το εκπαιδευτικό τους έργο. Στο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου κανείς δε χαλά την πιάτσα δουλεύοντας με κέφι περισσότερο.

Περισσοτερα...

Χανιά, Επίσκεψη στον Οργανισμό Ανάπτυξη Κρήτης

E-mail Εκτύπωση PDF

oak-haniaΟ Αντώνης Ανηψητάκης συνοδευόμενος απο τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων Βλαδίμηρο Θάνο επισκέφτηκαν τον ΟΑΚ στα Χανιά, στις 5-5-14 και είχαν αναλυτική ενημέρωση απο τα στελέχη του οργανισμού Λευτέρη Κεπέση και Μάρκο Πατρελάκη.

Οι διευρυμένες αρμοδιότητες του ΟΑΚ σε ζητήματα υποδομών επιτάσσουν μια μόνιμη στενή συνεργασία και συναντίληψη με την αιρετή Περιφέρεια. Είναι κατ' αρχήν θετικό το οτι ο ΟΑΚ θα βλέπει πλέον ενιαία την Κρήτη και θα μπορεί να ιεραρχεί την αντιμετώπιση των αναγκών με βάση το συνολικό συμφέρον του νησιού.

Περισσοτερα...

Σελίδα 2 από 17