Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

Περιφερειακό Συμβούλιο 14 Απριλίου 2011

E-mail Εκτύπωση PDF

 periferiako-symvoulio7η συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

Περισσοτερα...

Για την εκδήλωση «Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων Κρήτης: Η ώρα των αποφάσεων»

E-mail Εκτύπωση PDF

pesda_iraklio_1pesda_iraklio_2Με εξαιρετική επιτυχία-τόσο από την άποψη της προσέλευσης του κοινού όσο και από την άποψη της συζήτησης που έγινε- πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/4/11 η εκδήλωση των περιφερειακών κινήσεων «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον-άνθρωπος» και «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» στον Πολυχώρο της παλιάς λαχαναγοράς, του Δήμου Ηρακλείου (βλ. φωτογραφίες). Παρευρέθηκαν αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχοι/δημοτικοί σύμβουλοι.

Περισσοτερα...

Ημεριδα στο Ηράκλειο: «Διαχείριση στερεών αποβλήτων Κρήτης: Η ώρα των αποφάσεων»

E-mail Εκτύπωση PDF

kados-euro_150pxOι περιφερειακές παρατάξεις «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» και «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση - δημόσια συζήτηση με θέμα: «Διαχείριση στερεών αποβλήτων Κρήτης: Η ώρα των αποφάσεων» την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο Ηρακλείου (πρώην λαχαναγορά).

Περισσοτερα...

Για τον πρώτο Προϋπολογισμό της Αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Κρήτης 2011

E-mail Εκτύπωση PDF

 mia-kriti-logo-skybluebackgH συζήτηση τού πρώτου προϋπολογισμού της Αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Κρήτης είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί προδιαγράφει τον προσανατολισμό του οργάνου, τις προτεραιότητες, αλλά και τον τρόπο επίτευξής τους.

Περισσοτερα...

Τι ειπώθηκε στην κοινή εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων

E-mail Εκτύπωση PDF

kados-euroΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/3/11 στον Αγ. Νικόλαο η εκδήλωση για τη διαχείριση των στερεών απορριμμάτων της Κρήτης που συνδιοργάνωσαν οι περιφερειακές κινήσεις «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» και «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ Περιβάλλον-Άνθρωπος. Η εκδήλωση είχε σκοπό να αναλυθούν οι τεχνικοοικονομικές παράμετροι και οι διάφοροι τρόποι προσέγγισης του ζητήματος και να παρουσιαστούν θετικά παραδείγματα διαχείρισης στην περιφέρεια της Κρήτης.

Περισσοτερα...

Ναι, διαχείριση απορριμμάτων και ελπίδα μπορούν να συμβαδίζουν

E-mail Εκτύπωση PDF

aporrimmata-400-750...Φιλοκαλούσαν με τα ευτελή οι Αρχαίοι

Τρεις εικόνες, τρία σχόλια.

Πρώτη εικόνα. 35 χρόνια πίσω. Στο αμφιθέατρο Γκίνη, φοιτητής στη Σχολή πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ

Περισσοτερα...

Πρόταση του Παύλου Δασκαλάκη για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Λασιθίου και της Ιεράπετρας

E-mail Εκτύπωση PDF

recycleΟι Τοπικές Αυτοδιοικήσεις Ν. Λασιθίου και η Περιφέρεια Κρήτης, να εφαρμόσουν την ισχύουσα νομοθεσία 2939/2001 για την ανακύκλωση των συσκευασιών, καθώς και την κοινοτική οδηγία 94/62 και ΚΥΑ 9268/469. Όταν η Ευρώπη και ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος έχει περάσει σε νέες τεχνολογίες, στο νομό μας υπάρχουν ακόμη ανοιχτές χωματερές!

Περισσοτερα...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

E-mail Εκτύπωση PDF


metanastesΤο μεταναστευτικό ζήτημα αναδεικνύει το διπλό αίτημα για μια πολιτεία ταυτόχρονα ευνομούμενη αλλά και ευαίσθητη στις ανθρωπιστικές αξίες.

Περισσοτερα...

Διαχείριση Απορριμμάτων στην Κρήτη, εκδήλωση - συζήτηση στον Άγιο Νικόλαο

E-mail Εκτύπωση PDF

aporrimmata-a.nikolaos_afisΕκδήλωση - συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων συνδιοργανώνουν οι περιφερειακές κινήσεις «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» και «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ - Περιβάλλον-Άνθρωπος» στον Άγιο Νικόλαο την Τετάρτη 16 Μάρτη στις 16.30 στον κινηματογράφο ΡΕΞ.

 

 

Κάλλιο αργά...

Έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και μετά από τρία Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης, παρά την πικρή πείρα από την εξέλιξη του θέματος του Κουρουπητού και την, ευτυχώς, καλή του κατάληξη, η κοινωνία της Κρήτης καλείται σήμερα να πάρει αποφάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων της.

Περισσοτερα...

Σελίδα 11 από 17