Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

Εκδήλωση για την κτηνοτροφία και τους ορεινούς όγκους

E-mail Εκτύπωση PDF

ktinotrofia-01Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου η ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» διοργανώνει εκδήλωση προγραμματικού διαλόγου με θέμα: ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΡΕΙΝΩΝ ΟΓΚΩΝ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7:00 μ.μ. στο Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου (αριστερά του Ι.Ν. Τεσσάρων Μαρτύρων).

Περισσοτερα...

ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ»

E-mail Εκτύπωση PDF

tsigganoi-01Οι Τσιγγάνοι από τον καταυλισμό Ν. Αλικαρνασσού στηρίζουν την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον – Άνθρωπος». 67 Τσιγγάνοι υπέγραψαν τη διακήρυξη της κίνησης.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον - άνθρωπος», Αντώνης Ανηψητάκης έκανε την παρακάτω δήλωση.

Περισσοτερα...

ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ: ανεξάρτητη από κόμματα η αυτοδιοικητική μας κίνηση!

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kriti-logo-skybluebackg

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

Επειδή μερικά ΜΜΕ όταν αναφέρονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κρήτης συνδέουν όλες τις παρατάξεις και τους επικεφαλής με κόμματα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτό στην περίπτωση της περιφερειακής κίνησης πολιτών "Μια Κρήτη, Περιβάλλον - Άνθρωπος" δεν ισχύει.
Η Κίνηση μας είναι απολύτως ανεξάρτητη.

Συσπειρώνει ενεργούς πολίτες που έχουν υπογράψει τη Διακήρυξη και αποδεχτεί τις αρχές λειτουργίας της Κίνησης. Κάποιοι ανήκουν σε κόμματα, κάποιοι όχι. Η Κίνηση προήλθε από ενεργούς πολίτες που γνωρίστηκαν μέσα από ανιδιοτελείς αγώνες για την προστασία της Κρήτης.

Περισσοτερα...

Στα Χανιά οι υποψήφιοι με το συνδυασμό «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος»

E-mail Εκτύπωση PDF

na-hanion01Χθες το πρωί, ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Βλοντάκης (Χανιά), Κώστας Βερβερίδης (Ρέθυμνο) και Αριστείδης Παπαδάκης (Ηράκλειο) επισκέφθηκαν τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο Χανίων. Ενημερώθηκαν για τα σημαντικότερα τοπικά προβλήματα και αντάλλαξαν απόψεις, ενώ από τη μεριά τους παρουσίασαν το ιστορικό ίδρυσης, τους σκοπούς και τον τρόπο λειτουργίας της κίνησης.

Περισσοτερα...

Περιοδεία στο μονοπάτι της ελπίδας των Αντώνη Ανηψητάκη & Αριστείδη Παπαδάκη

E-mail Εκτύπωση PDF

lavyrinthos01

Την Τετάρτη 15-9-10 ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Αριστείδη Παπαδάκη και μέλη της Γραμματείας, επισκέφθηκαν για να τιμήσουν τρία ιδρύματα που κοσμούν το Ηράκλειο και δείχνουν το μονοπάτι της ελπίδας που προτείνει η κίνησή μας.

Περισσοτερα...

Σελίδα 16 από 17