Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Τελευταία Ενημέρωση07:32:28 AM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

Τον Αντώνη Ανηψητάκη εξέλεξε χθες ως επικεφαλής η ανεξάρτητη κίνηση «Μια Κρήτη - περιβάλλον και άνθρωπος»

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-190910

Χθες, Κυριακή 22 Αυγούστου 2010, έγινε με επιτυχία στο Ηράκλειο η παγκρήτια Συνέλευση της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης «Μία Κρήτη - περιβάλλον και άνθρωπος» στην οποία συμμετείχαν πολίτες από όλη την Κρήτη. Στη συνέλευση έγινε αρχικά μια ανασκόπηση της διαδρομής που μας οδήγησε στην υπογραφή της ιδρυτικής διακήρυξης από εκατοντάδες ενεργούς πολίτες του νησιού από όλο το πολιτικό φάσμα, αλλά και ανένταχτους. Μετά από σχετική τοποθέτηση ακολούθησε η ομόφωνη εκλογή του Αντώνη Ανηψητάκη ως επικεφαλής της παράταξης.

Περισσοτερα...

Η Ιδρυτική Συνέλευση

E-mail Εκτύπωση PDF

Την Κυριακή 8 Αυγούστου 2010 στο Ηράκλειο, στο χώρο της Παλιάς Λαχαναγοράς, συγκεντρώθηκαν πολίτες από όλη την Κρήτη. Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης συγκρότησαν Ανεξάρτητη Περιφερειακή Κίνηση που θα διεκδικήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου την Περιφέρεια Κρήτης με το όνομα «Μια Κρήτη, Περιβάλλον και Άνθρωπος».

Ψήφισαν ομόφωνα την ιδρυτική διακήρυξη που εμπεριέχει το όραμα, τις βασικές αρχές και τους κύριους προγραμματικούς άξονες της Κίνησης.

Περισσοτερα...

Συνάντηση του Αντώνη Ανηψητάκη με το Νομάρχη Ρεθύμνου

E-mail Εκτύπωση PDF

rethymno-nomarhisΣυνάντηση με το νομάρχη Ρεθύμνου κ. Παπαδακη είχε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της κίνησης πολιτών για την περιφερεια «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, Περιβάλλον-Άνθρωπος» , Αντώνης Ανηψητάκης. Έγινε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για το χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, τα μεγάλα προβλήματα του νομού και την πρόσφατη πυρκαγιά στο φοινικόδασος του Πρέβελη.

Περισσοτερα...

Επίσκεψη του Αντώνη Ανηψητάκη στο καμένο Φοινικόδασος της Πρέβελη

E-mail Εκτύπωση PDF

rethymno-pyrosvestikiΤην Παρασκευή 3.9.2010 ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος περιφερειάρχης Αντώνης Ανηψητάκης, νομαρχιακός σύμβουλος Λασιθίου και πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, επισκέφτηκε το νομό Ρεθύμνης. Μαζί με Ρεθεμνιώτες της κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ» επισκέφτηκαν το φοινικόδασος στην Πρέβελη προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

Περισσοτερα...

Σελίδα 17 από 17