Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

Ο μίτος της Αριάδνης και η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Κρήτης

E-mail Εκτύπωση PDF

ariadneΑν η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο, θα τη φάει ο Μινώταυρος, θα εκφυλιστεί σε γραφειοκρατικό όργανο μακριά απ’ τις ανάγκες της κοινωνίας και των καιρών.

Περισσοτερα...

Η πρώτη της ΠΕΔ, η τελευταία του ΠΣ, το Βάι και το 2012

E-mail Εκτύπωση PDF

loggiaΟ τίτλος αναφέρεται στην Πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης και στην τελευταία συνεδρίαση στο 2011 του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης. Φαίνεται σουρεαλιστικός, αλλά μάλλον η κατάσταση είναι περίεργη. Απογοητεύσεις και ελπίδες ένα κουβάρι.

Περισσοτερα...

Απορρίμματα: Ένας ασβέστης για την Κρήτη

E-mail Εκτύπωση PDF

spinalongaΠεδίο συνεργασίας για Αυτοδιοίκηση και Περιβαλλοντικές Οργανώσεις

Περισσοτερα...

Προτεραιότητες Στρατηγικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Κρήτης

E-mail Εκτύπωση PDF

kriti-liofytoΜε την συμμετοχή μας στη διαβούλευση επιχειρούμε να βελτιώσουμε το στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης, από γραφειοκρατική διεκπεραιωτική υποχρέωση να τον καταστήσουμε οδηγό της κρητικής κοινωνίας εμπνέοντας τη συμμετοχή της.

Περισσοτερα...

Τρεις Συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου (16η, 17η και18η) με φόντο την Κρίση

E-mail Εκτύπωση PDF

aimolipsiaΠυκνός σε εξελίξεις ο μήνας που πέρασε διέκοψε τη ροή των δελτίων τύπου που εκδίδουμε μετά από κάθε συνεδρίαση Π.Σ.. Επιχειρούμε να αποκαταστήσουμε τη συνέχεια, τοποθετώντας τις τρεις συνεδριάσεις στο μαύρο φόντο της κρίσης με το φακό μας διαρκώς αναμμένο να ψάχνει τρόπους συμβολής της αυτοδιοίκησης στο ξεπέρασμά της.

Περισσοτερα...

Σελίδα 9 από 17