Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Επίσκεψη του Αντώνη Ανηψητάκη στα Ανώγεια

E-mail Εκτύπωση PDF

Χθες Τρίτη 14-9-10 ο επικεφαλής της κίνησης Αντώνης Ανηψητάκης, επισκέφθηκε το Δήμο Ανωγείων, συνοδευμένος από τον Γιώργη Κλάδο πρώην δήμαρχο Ανωγείων, τον Κώστα Βερβερίδη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου και τον Αντώνη Παρασύρη μέλος της Γραμματείας της κίνησης.

anogeia01

Συναντήθηκαν στο δημαρχείο με το Σωκράτη Κεφαλογιάννη δήμαρχο Ανωγείων και είχαν μαζί του μακρά εποικοδομητική συζήτηση για αυτοδιοικητικά θέματα. Αντάλλαξαν προβληματισμούς για τη δυνατότητα υπέρβασης τού τοπικισμού με την αιρετή Περιφέρεια και για την ανάγκη ενεργοποίησης των σκεπτόμενων πολιτών που αποτελούν την μεγαλύτερη ελπίδα για το ξεπέρασμα της κρίσης, μιας κρίσης που συμφώνησαν ότι πρωτίστως είναι ηθική και κοινωνική κρίση.

Περισσοτερα...

Τις Μοίρες, το Τυμπάκι και τους Βώρους επισκέφτηκαν εκπρόσωποι της «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος»

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Αριστείδης Παπαδάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου της περιφερειακής κίνησης πολιτών, μέλη της Γραμματείας και μέλη της κίνησης στη Μεσαρά επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα των Μοιρών και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκατοντάδες πολίτες. Οι πολίτες των Μοιρών έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη διακήρυξη και τον αδέσμευτο χαρακτήρα της κίνησης «Μια Κρήτη» και συζήτησαν με τους εκπροσώπους της κίνησης για τις επερχόμενες εκλογές και προβλήματα της περιοχής όπως οι χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων που διαμορφώνουν οι επικρατούσες συνθήκες στην αγορά, τα αδιέξοδα στον αγροτικό τομέα όσον αφορά στις καλλιέργειες και τα προβλήματα στους συνεταιρισμούς και τις ενώσεις των παραγωγών.moires

Περισσοτερα...

Σελίδα 5 από 5