Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

Με τους νέους στο νότο

E-mail Εκτύπωση PDF

moires02Μοίρες, Πόμπια, Γέργερη, Ζαρός και Νύβριτος ήταν τα χωριά που επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» το Σάββατο. Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Αριστείδη Παπαδάκη, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Νίκο Γαγγιολάκη, Βασίλη Νικολιδάκη, Νίκο Σαρικαβάζη και μέλη της κίνησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κυρίως με τους νέους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως την ανεργία, την απαξίωση των επαγγελμάτων της υπαίθρου, τον αδιέξοδο καταναλωτισμό και την απουσία συνθηκών που να ευνοούν την δημιουργικότητα.

Περισσοτερα...

Χανιά: Στην εκδήλωση για την ανακύκλωση συσκευών

E-mail Εκτύπωση PDF

anakyklosi-vlontakisΤο Σάββατο 9-10-10 το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειαρχης Χανίων της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον - άνθρωπος» Γ.Βλοντάκης επισκέφτηκε το σημείο συλλογής ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών για ανακύκλωση στην εκδήλωση που είχαν οργανώσει η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Χανίων σε συνεργασία με τον ραδιοσταθμό «ΣΚΑΪ» και συζήτησε με τους οργανωτές.

Περισσοτερα...

Παρέμβαση για τον τουρισμό

E-mail Εκτύπωση PDF

epimelitirio-lasithioueloundaepimelitirio-lasithiou02Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης "ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, Περιβάλλον - Άνθρωπος" Αντώνης Ανηψητάκης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Παύλο Δασκαλάκη, την Μελίνα Δαουράκη και το Γιώργο Σφεντουράκη, υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στο Λασίθι, παρακολούθησε την εκδήλωση για τον Τουρισμό που έγινε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγίου Νικολάου με κύριο ομιλητή τον υπουργό κ. Νικητιάδη.

Περισσοτερα...

Ενισχύστε οικονομικά τη ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

enishisi-2Ενισχύστε οικονομικά την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών
«ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον – άνθρωπος»

Περισσοτερα...

Στην πόλη του Ρεθύμνου ο Αντώνης Ανηψητάκης

E-mail Εκτύπωση PDF

 rethymno-dimarhosΣειρά επισκέψεων και επαφών είχε χθες με φορείς του Ρεθύμνου ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον-άνθρωπος», Αντώνης Ανηψητάκης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Κώστα Βερβερίδη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Β. Βερυκάκη, Κ. Σφακιανάκη, Σ. Πετρουλάκη και Χ. Ανδρεόπουλο.

Περισσοτερα...

Με τους βιοκαλλιεργητές στα Χανιά

E-mail Εκτύπωση PDF

vlontakis-viokalliergitesΤην Τρίτη 28/9/2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της κίνησης πολιτων «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον-άνθρωπος» με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων Γ. Βλοντάκη με αντιπροσωπεία της Ομάδας Παραγωγών οπωροκηπευτικών του Συνεταιρισμού Βιοκαλλιεργητών Ν. Χανίων, αποτελούμενη από τους Ν. Παγιαυλά, Β. Κουτούπη και Απ. Δέλτσο.

Περισσοτερα...

«Γλώσσα και Πολιτική» στην Ιεράπετρα

E-mail Εκτύπωση PDF

makrygiannisΗ ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ: Περιβάλλον και Άνθρωπος» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στην Ιεράπετρα, το Σάββατο 02 Οκτωβρίου 2010, στις 8 το βράδυ, στο καφέ - βιβλιοπωλείο ΠΑΡΟΔΟΣ (όπισθεν Μουσείου).

Θέμα: Γλώσσα και Πολιτική

Περισσοτερα...

Στη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου

E-mail Εκτύπωση PDF

laiki-iraklioΠολύωρη επίσκεψη στη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ομάδα της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον-άνθρωπος» μαζί με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου και Χανίων Αριστείδη Παπαδάκη και Γιώργο Βλοντάκη αντίστοιχα. Τα μέλη της κίνησης είχαν πολλές φορές την ευκαιρία να ανοίξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές τόσο για τις περιφερειακές εκλογές όσο και για την οικονομική κρίση και τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής. Συχνή αντίδραση ήταν η απαξίωση για τους επαγγελματίες πολιτικούς με τη φράση «όλοι ίδιοι είναι». Οι περισσότεροι από όσους συζητήσαμε και διάβασαν το φυλλάδιο της κίνησης δήλωσαν ότι η «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ» μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική επιλογή στις εκλογές για το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Περισσοτερα...

Περιοδεία στην Επισκοπή Ηρακλείου

E-mail Εκτύπωση PDF

episkopiΧθες Πέμπτη 23-9-10 ο Αριστείδης Παπαδάκης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου με την περιφερειακή κίνηση πολιτών «Μία Κρήτη, Περιβάλλον - Άνθρωπος», περιόδευσε στα χωριά του δήμου Επισκοπής. Συνοδευόταν από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Χρήστο Κουρουνιώτη, Πόπη Μπαξεβάνη, Χρήστο Σκουραδάκη, Μανόλη Σταματάκη, Μιλτιάδη Τσατσάκη, και μέλη της Γραμματείας.

Περισσοτερα...

Σελίδα 15 από 17