Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

Εκδήλωση για την κτηνοτροφία και τους ορεινούς όγκους

E-mail Εκτύπωση PDF

ktinotrofia-01Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου η ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» διοργανώνει εκδήλωση προγραμματικού διαλόγου με θέμα: ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΡΕΙΝΩΝ ΟΓΚΩΝ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7:00 μ.μ. στο Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου (αριστερά του Ι.Ν. Τεσσάρων Μαρτύρων).

Περισσοτερα...

ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ»

E-mail Εκτύπωση PDF

tsigganoi-01Οι Τσιγγάνοι από τον καταυλισμό Ν. Αλικαρνασσού στηρίζουν την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον – Άνθρωπος». 67 Τσιγγάνοι υπέγραψαν τη διακήρυξη της κίνησης.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον - άνθρωπος», Αντώνης Ανηψητάκης έκανε την παρακάτω δήλωση.

Περισσοτερα...

ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ: ανεξάρτητη από κόμματα η αυτοδιοικητική μας κίνηση!

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kriti-logo-skybluebackg

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

Επειδή μερικά ΜΜΕ όταν αναφέρονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κρήτης συνδέουν όλες τις παρατάξεις και τους επικεφαλής με κόμματα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτό στην περίπτωση της περιφερειακής κίνησης πολιτών "Μια Κρήτη, Περιβάλλον - Άνθρωπος" δεν ισχύει.
Η Κίνηση μας είναι απολύτως ανεξάρτητη.

Συσπειρώνει ενεργούς πολίτες που έχουν υπογράψει τη Διακήρυξη και αποδεχτεί τις αρχές λειτουργίας της Κίνησης. Κάποιοι ανήκουν σε κόμματα, κάποιοι όχι. Η Κίνηση προήλθε από ενεργούς πολίτες που γνωρίστηκαν μέσα από ανιδιοτελείς αγώνες για την προστασία της Κρήτης.

Περισσοτερα...

Στα Χανιά οι υποψήφιοι με το συνδυασμό «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος»

E-mail Εκτύπωση PDF

na-hanion01Χθες το πρωί, ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Βλοντάκης (Χανιά), Κώστας Βερβερίδης (Ρέθυμνο) και Αριστείδης Παπαδάκης (Ηράκλειο) επισκέφθηκαν τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο Χανίων. Ενημερώθηκαν για τα σημαντικότερα τοπικά προβλήματα και αντάλλαξαν απόψεις, ενώ από τη μεριά τους παρουσίασαν το ιστορικό ίδρυσης, τους σκοπούς και τον τρόπο λειτουργίας της κίνησης.

Περισσοτερα...

Περιοδεία στο μονοπάτι της ελπίδας των Αντώνη Ανηψητάκη & Αριστείδη Παπαδάκη

E-mail Εκτύπωση PDF

lavyrinthos01

Την Τετάρτη 15-9-10 ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Αριστείδη Παπαδάκη και μέλη της Γραμματείας, επισκέφθηκαν για να τιμήσουν τρία ιδρύματα που κοσμούν το Ηράκλειο και δείχνουν το μονοπάτι της ελπίδας που προτείνει η κίνησή μας.

Περισσοτερα...

Ο Κώστας Βερβερίδης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της κίνησης «Μια Κρήτη» στο Ρέθυμνο

E-mail Εκτύπωση PDF

ververidisΟι υποστηρικτές της περιφερειακής αυτοδιοικητικής κίνησης πολιτών «Μία Κρήτη, περιβάλλον και άνθρωπος» στο Ρέθυμνο, συνήλθαν την Τετάρτη 8-9-2010 και εξέλεξαν τον εκπαιδευτικό Κώστα Βερβερίδη ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο νομό Ρεθύμνης. Ο Κ. Βερβερίδης δήλωσε ότι «μαζί με όλους τους φίλους της κίνησης ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ θά προσπαθήσουμε να έχουμε ουσιαστική προγραμματική συμβολή και κριτική ματιά ,ώστε η προεκλογική περίοδος να μην είναι ανούσια και μακριά από τα προβλήματα και τις προοπτικές της Κρήτης και των Κρητικών». 

Περισσοτερα...

Επίσκεψη του Αντώνη Ανηψητάκη στα Ανώγεια

E-mail Εκτύπωση PDF

Χθες Τρίτη 14-9-10 ο επικεφαλής της κίνησης Αντώνης Ανηψητάκης, επισκέφθηκε το Δήμο Ανωγείων, συνοδευμένος από τον Γιώργη Κλάδο πρώην δήμαρχο Ανωγείων, τον Κώστα Βερβερίδη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου και τον Αντώνη Παρασύρη μέλος της Γραμματείας της κίνησης.

anogeia01

Συναντήθηκαν στο δημαρχείο με το Σωκράτη Κεφαλογιάννη δήμαρχο Ανωγείων και είχαν μαζί του μακρά εποικοδομητική συζήτηση για αυτοδιοικητικά θέματα. Αντάλλαξαν προβληματισμούς για τη δυνατότητα υπέρβασης τού τοπικισμού με την αιρετή Περιφέρεια και για την ανάγκη ενεργοποίησης των σκεπτόμενων πολιτών που αποτελούν την μεγαλύτερη ελπίδα για το ξεπέρασμα της κρίσης, μιας κρίσης που συμφώνησαν ότι πρωτίστως είναι ηθική και κοινωνική κρίση.

Περισσοτερα...

Ο Αριστείδης Παπαδάκης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου της κίνησης «Μια Κρήτη»

E-mail Εκτύπωση PDF

papadakisaristeidisΟ Αριστείδης Παπαδάκης εκλέχτηκε ομόφωνα ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου από τη Συνέλευση της κίνησης «Μια Κρήτη - περιβάλλον και άνθρωπος».

Περισσοτερα...

Τις Μοίρες, το Τυμπάκι και τους Βώρους επισκέφτηκαν εκπρόσωποι της «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος»

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Αριστείδης Παπαδάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου της περιφερειακής κίνησης πολιτών, μέλη της Γραμματείας και μέλη της κίνησης στη Μεσαρά επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα των Μοιρών και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκατοντάδες πολίτες. Οι πολίτες των Μοιρών έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη διακήρυξη και τον αδέσμευτο χαρακτήρα της κίνησης «Μια Κρήτη» και συζήτησαν με τους εκπροσώπους της κίνησης για τις επερχόμενες εκλογές και προβλήματα της περιοχής όπως οι χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων που διαμορφώνουν οι επικρατούσες συνθήκες στην αγορά, τα αδιέξοδα στον αγροτικό τομέα όσον αφορά στις καλλιέργειες και τα προβλήματα στους συνεταιρισμούς και τις ενώσεις των παραγωγών.moires

Περισσοτερα...

Σελίδα 16 από 17